JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Actiune în rectificarea situaţiei fiscale în sensul exonerării de plată a taxei pentru utilităţile locale pentru garaje. Competenta instanţei de contencios administrativ

20 ian. 2011
Vizualizari: 30
  • C. proc. fisc.: art. 218

În cazul acțiunii în rectificarea situației fiscale, fiind vorba de un litigiu de natură fiscală, sunt incidente, în privința competenței materiale de soluționare a cererii, dispozițiile prevăzute de O.G. nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscală, care, la art. 218, fac trimitere, sub acest aspect, la instanța de contencios administrativ competentă.

(Curtea de Apel București, secția a IV-a civilă, decizia nr. 39 din 20 ianuarie 2011)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Actiune în rectificarea situației fiscale în sensul exonerării de plată a taxei pentru utilitățile locale pentru garaje. Competenta instanței de contencios administrativ was last modified: august 25th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.