Instituția Prefectului – Municipiul București. Instituțiile de stat vor colabora cu HORECA pentru reducerea riscului de expunere la noul coronavirus

13 oct. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 48

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial (b.prefectura.mai.gov.ro), Instituția Prefectului – Municipiul București informează că, în perioada următoare, instituțiile publice și HORECA vor colabora pentru a reduce la minimum riscul de expunere la noul coronavirus.

În acest sens, prefectul Capitalei a dispus intensificarea controalelor în zonele aglomerate, scopul acestei decizii fiind conștientizarea publică a necesității aplicării cu rigoare a măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată, în urma ședinței din 12 octombrie 2021, prefectul municipiului București a anunțat că, pe tot parcursul acestei săptămâni, se vor desfășura acțiuni punctuale în medii de interes și se vor verifica obiective/locații și mijloace de transport în comun.

De asemenea, la ședința din 12 octombrie 2021, prefectul municipiului București a discutat cu reprezentanții din industria HORECA, tot pe tema conștientizării: reducerea cât de mult posibilă a riscului de expunere la virusul Sars-Cov-2 este cea mai sigură cale de a ține sub control răspândirea epidemiei. Astfel, toți participanții au fost de acord că este nevoie de un efort concentrat de luptă împotriva pandemiei, de îndemn la respectarea recomandărilor specialiștilor privind normele de igienă și la distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și Instituția Prefectului – Municipiul București. În anul 2021, emiterea pașapoartelor s-a realizat într-un termen mediu de 2,5 zile

Instituția Prefectului – Municipiul București. Instituțiile de stat vor colabora cu HORECA pentru reducerea riscului de expunere la noul coronavirus was last modified: octombrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter