[UPDATE: Rezultatul obținut la interviu] Inspecția Judiciară. Declanşarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 3 posturi vacante de inspectori judiciari

12 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 844
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE 10 ianuarie 2021: Rezultatul obținut la interviu

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat rezultatul obținut la proba constând în interviul candidaților, din cadrul concursului pentru numirea în funcție a unor inspectori judiciari.

Rezultatul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 6 ianuarie 2021: Anunț programare susținere interviu

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat un anunț privind programarea candidaților pentru susținerea interviului din cadrul concursului pentru numirea în funcție a unor inspectori judiciari.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 27 noiembrie 2020: Anunț selecție psiholog

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat un anunț privind selecția publică a unui psiholog ca membru al Comisiei pentru interviu a concursului pentru numirea în funcție a unor inspectori judiciari.

Persoanele interesate pot depune candidaturile la sediul Inspecției Judiciare până la data de 14 decembrie 2020.

Condițiile de participare sunt următoarele: 

− Candidatul să fie licenția în psihologie;

− Minim 5 ani de activitate în domeniu;

− Să nu existe cazul de incompatibilitate prevăzut la art. 4 alin. (4) din Regulament (soț, soție, rudă sau afin, de până la gradul IV inclusiv, cu unul dintre candidați).

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 5 noiembrie 2020: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcție a unor inspectori judiciari.

Lista poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 2 noiembrie 2020: Rezultate verificare îndeplinire condiții

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat un tabel privind rezultatele verificării îndeplinirii condițiilor de participare la concursul pentru numirea în funcție a unor inspectori judiciari.

Tabelul poate fi vizualizat aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE 5 octombrie 2020: Suplimentare numărului de posturi și modificarea calendarului estimativ

Inspecția Judiciară (www.inspectiajudiciara.ro) a publicat un anunț privind suplimentarea numărului de posturi de inspector judiciar scoase la concurs și un anunț privind modificarea calendarului estimativ al concursului pentru numirea în funcție a unor inspectori judiciari.

 Astfel, conform anunțului, concursul este organizat în vederea ocupării a 11 posturi vacante de inspectori judiciari din care 4 posturi la Direcția de inspecție pentru judecători și 7 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori.

Pentru a accesa calendarul estimativ modificat al concursului, apăsați aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.inspectiajudiciara.ro), Inspecția Judiciară organizează un concurs în vederea ocupării a 3 posturi vacante de inspectori judiciari, din care 1 post la Direcția de inspecție pentru judecători și 2 posturi la Direcția de inspecție pentru procurori, sesiunea 22 septembrie 2020-11 februarie 2021.

Dosarele de înscriere se depun de către candidat la sediul Inspecției Judiciare și vor conține următoarele documente:

– Curriculum vitae;

– 10 lucrări întocmite de candidat, reprezentative pentru activitatea profesională desfășurată în ultimii 3 ani;

– lucrări de specialitate întocmite sau articole publicate de candidat, precum și orice alte înscrisuri pe care le consideră relevante;

– pentru candidații judecători, opțiunea pentru testarea scrisă la materia drept procesual civil sau la materia drept procesual penal, în funcție de specializare.

Tematica și bibliografia, Direcția de inspecție pentru judecători, pot fi vizualizate aici, iar pentru Direcția de inspecție pentru procurori, aici.

Pentru a accesa calendarul estimativ al concursului, apăsați aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Reluarea procedurii] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 15 posturi vacante de inspectori judiciari

[UPDATE: Rezultatul obținut la interviu] Inspecția Judiciară. Declanșarea procedurii de concurs în vederea ocupării a 3 posturi vacante de inspectori judiciari was last modified: ianuarie 12th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter