[UPDATE: Rezultate finale] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale – 1 noiembrie 2023

15 nov. 2023
Vizualizari: 722

Update: Rezultate finale

Institutul Notarial Român a publicat rezultatele finale ale concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, în urma soluționării contestațiilor formulate împotriva notării lucrărilor.

Rezultatele sunt disponibile aici.

Totodată, rezultatele contestațiilor se pot consulta aici.

Sursa informației


Update: Barem/Contestații

Institutul Notarial Român a publicat baremul de notare la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale, ce s-a desfășurat în data de 1 noiembrie 2023.

Baremul poate fi consultat aici.

Candidații pot formula și depune contestație împotriva baremului de notare la concurs, în termen de maximum 24 de ore de la afișarea acestuia, prin e-mail sau la sediul INR.

Sursa informației


Update: Locul și ora

Institutul Notarial Român informează despre desfășurarea concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, Sala ROMA, din București, începând cu ora 9.00.

Candidații se vor prezenta la concurs începând cu ora 8.00, în vederea îndeplinirii formalităților de identificare și acces în sală, în baza cărții de identitate. Accesul în clădire se va face prin intrarea din str. Drumul Lunca Jariștei.

Sursa informației


Update: Candidați înscriși

Institutul Notarial Român a publicat lista candidaților înscriși la concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale organizat în data de 1 noiembrie 2023.

Lista candidaților înscriși este disponibilă aici.

Totodată, procesele-verbale și situațiile centralizate ale candidaților înscriși la concursul pot fi consultate aici.

Sursa informației


Institutul Notarial Român organizează, în data de 1 noiembrie 2023, concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale.

Astfel, cei interesați vor trebui să depună dosarele de participare, la Camera în a cărei circumscripție se află postul pentru care se candidează, 25 septembrie-16 octombrie 2023, inclusiv.

Taxa de înscriere pentru participarea la concurs este în cuantum de 4.000 lei/candidat.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Lista locurilor vacante pentru concursul de schimbări de sedii este disponibilă aici.

Totodată, INR informează cu privire la posibilitatea de depunere a cererilor de anonimizare a datelor cu caracter personal până la finalul perioadei de depunere a dosarului de înscriere la acest concurs, respectiv 16 octombrie 2023, ora 16.00.

Pentru informații suplimentare privind desfășurarea concursului, vă invităm să consultați sursa informației.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Rezultate finale] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale – 3 noiembrie 2022

 

[UPDATE: Rezultate finale] INR. Concurs de schimbare a sediilor birourilor notariale – 1 noiembrie 2023 was last modified: noiembrie 15th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.