INPPA reevaluează instituțiile cu caracter de noutate introduse în noile coduri și le analizează din punctul de vedere al impactului pe care îl au asupra legislației privind profesia de avocat

29 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1464

Despre

  • Apel către toți decanii barourilor
  • Centralizarea și analiza propunerilor
  • Respectivele propuneri să poată fi înaintate instituțiilor cu drept de inițiativă legislativă

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La ședința Comisiei Permanente a UNBR din 29 ianuarie 2016 s-a decis instituirea în cadrul INPPA a unor grupuri de lucru ce vor avea ca sarcină reevaluarea instituțiilor cu caracter de noutate introduse în noile coduri în materie penală și civilă, dar și analiza acestora din punctul de vedere al impactului pe care îl au asupra legislației privind profesia de avocat.

INPPA este constant preocupat de urmărirea legislației cu impact asupra respectării drepturilor și libertăților fundamentale ale omului dar și cu impact asupra exercitării profesiei de avocat, afirmă UNBR.

În acest sens, INPPA, prin av. dr. Traian Briciu, face apel către toți decanii barourilor să comunice la adresa [email protected] orice propunere din partea baroului și din partea avocaților membri privind aspecte care fac obiectul activității în cadrul grupurilor de lucru, astfel încât, după centralizarea și analiza acestora, acele propuneri care vor fi justificate din punct de vedere teoretic să poată fi promovate.

INPPA va proceda la centralizarea și analiza propunerilor, iar după obținerea girului Consiliului UNBR, va întocmi nota de fundamentare pentru ca respectivele propuneri să poată fi înaintate instituțiilor cu drept de inițiativă legislativă.

Sursa informației este UNBR (www.unbr.ro).

INPPA reevaluează instituțiile cu caracter de noutate introduse în noile coduri și le analizează din punctul de vedere al impactului pe care îl au asupra legislației privind profesia de avocat was last modified: februarie 29th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter