INM. Curs regional HELP privind accesul femeilor la justiție

26 mai 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 232

Conform site-ului oficial (www.inm-lex.ro), Institutul Național al Magistraturii a informat că va avea loc un nou curs al Programului HELP al Consiliului Europei, ce va privi accesul femeilor la justiție.

Cursul, organizat de Consiliul Cooperării Regionale (RCC), în colaborare cu Programul HELP al Consiliului Europei și Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), va avea loc la nivel regional, în format online și se va desfășura în limba engleză.

Evenimentul de lansare a cursului va avea loc în format online, în data de 9 iunie 2021, în intervalul 15:00-17:30 (CET).

Totodată, acesta va fi implementat pe durata a 2 luni, fiind alcătuit din 6 module ce acoperă cadrul legal european și internațional în materia accesului la justiție, drepturilor femeilor și standardelor în domeniul egalității de gen, precum și jurisprudența relevantă în materie.

Înregistrarea la curs se poate realiza prin încărcarea documentelor necesare în formularul de înregistrare disponibil aici, până la data de 28 mai 2021.

Detaliile privind cursul și agenda evenimentului de lansare pot fi vizualitate aici și aici.

Campanie Craciun UJmag 2020

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și INM. Curs HELP în materia eticii pentru judecători, procurori și avocați

INM. Curs regional HELP privind accesul femeilor la justiție was last modified: mai 26th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter