S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 100/2015 (referitor la organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice)

2 mart. 2015
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 871

Despre

  • (www.gov.ro)
  • Note de fundamentare
  • H.G. nr. 100/2015
  • H.G. nr. 1/2013 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), au fost publicate Notele de fundamentare la H.G. nr. 100/2015 pentru modificarea și completarea H.G. nr. 1/2013 privind organizarea și funcționarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (M. Of. nr. 126 din 18 februarie 2015).

 

Potrivit acestor note, „În contextul volumului mare de obiective de investiții – peste 3.900 la nivelul anului 2014 – derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală gestionat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, implementării Directivei 2009/72/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind normele comune pentru piața internă a energiei electrice și de abrogare a Directivei 2003/54/CE, finalizarea, implementarea și monitorizarea strategiilor aflate într-un stadiu avansat de elaborare (Strategia de dezvoltare teritorială a României, Strategia de dezvoltare a Deltei Dunării, Strategia de dezvoltare a zonei transfrontaliere România-Bulgaria, Strategia națională de locuire se propune înființarea unui număr de posturi în cadrul Direcției generale dezvoltare regională și infrastructură, astfel încât să se acopere volumul mare de muncă”.

 

Pentru a vedea conținutul Notelor de fundamentare, intrați pe site-ul Guvernului (www.gov.ro).

S-au publicat Notele de fundamentare la H.G. nr. 100/2015 (referitor la organizarea și funcționarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice) was last modified: martie 2nd, 2015 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter