Conferință de lansare Fil Avocat în Școala Ta! FAST - ediția a ll-a

3103       0

Fii Avocat în Școala Ta! FAST – ediția a ll-a 📅 03 septembrie 2022 Fii Avocat în Școala Ta! FAST – ediția a ll-a

Data 03 septembrie 2022
Locația Biblioteca „ Victor Anagnoste", Palatul de Justiție, București și Online

„Avocatul promovează și apără drepturile, libertățile și interesele legitime ale omului”.

Profesia de avocat a fost și este preocupată de conștientizarea, la nivelul opiniei publice, a drepturilor și libertăților pe care fiecare cetățean le are.

Uniunea Națională a Barourilor din România (UNBR) a urmărit constant subiectul promovării și cultivării educației juridice, a susținut proiectele care s-au derulat în școli de către profesioniști ai dreptului, a încercat să promoveze performanța în domeniul dreptului și accesul la justiție pentru fiecare cetățean.

FII AVOCAT ÎN ȘCOALA TA, proiect inițiat de UNBR și implementat de avocații voluntari din barourile din România, reprezintă un vector de promovare a acestor preocupări permanente. Colaborarea avută în ultimul an cu Ministerul Educației, cu inspectoratele școlare și cu Inspectoratul General al Municipiului București, dar, în special, cu școlile și cu profesorii este o bază solidă pentru ceea ce ne propunem pentru viitor.

Încurajați de succesul repurtat în cursul anului școlar anterior și având în vedere începerea, pe data de 5 septembrie, a noului an, ne dorim să marcăm printr-un eveniment special debutul acestei noi ediții. Suntem în egală măsură conștienți că fără sprijinul și dedicarea avocaților voluntari implicați în derularea proiectului, nimic din toate experiențele deosebite pe care le-am trăit anul anterior nu era posibil.

Vom invita să participe, în cadrul acestui eveniment de deschidere, personalități ale profesiei de avocat, invitați din cadrul inspectoratelor județene, dar și coordonatorii echipelor de implementare de la nivelul fiecărui județ și, de ce nu, elevi – destinatari ai efortului depus de avocați.

În acest fel, sperăm să avem un start foarte bun pentru noul an școlar, să putem spune tinerei generații FII AVOCAT IN SCOALA TA!

Și, apoi, poți fi orice!

 

Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Fii Avocat în Școala Ta! FAST – ediția a ll-a was last modified: septembrie 3rd, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.