Discursul domnului Cristian Roșu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

30 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 158

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Cristian Roșu: Vă mulțumesc întâi pentru invitație și pentru onoarea acordată nu numai prin acest premiu, dar și prin onoarea de a transpune cuvintele specialiștilor în drept în mai multe limbi. Sperăm că am reușit să surprindem și să redăm toate nuanțele specifice acestui domeniu. Personal aș vrea să mulțumesc gazdei noastre pentru această ocazie de a evada într-o oază verde de liniște. Vă mulțumesc.

Discursul domnului Cristian Roșu cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 19th, 2019 by Cristian Roșu
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Cristian Roșu

Cristian Roșu

New Business and Inovation Director.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter