Discursul doamnei Eugenia Vodă cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019

18 iul. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 179

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

 

Conferintele lunii noiembrie
”

Eugenia Vodă: Excelența e ceva relativ în toate domeniile și în presă cu atât mai mult. Pentru că niciodată nu poate să te iubească toată lumea. Unii te iubesc, unii te urăsc, important e… mă gândeam la ceva, venind încoace, și anume: ce formulă ar putea apropia presa de Justiție? Și ar fi formula magică „Fiat lux” – Să fie lumină! Deci important e, oriunde am lucra, să slujim forțele luminii.

Văd în premiul acesta o consolare, o infimă consolare pentru faptul că nu ești în vacanță, undeva la fiorduri, pe un bloc de gheață, ci ești într-o cabină de montaj, unde pregătești premiere viitoare și de unde am evadat, împreună cu colaboratoarea mea constantă, Lulu Grigorescu Chedric, promițându-i că mergem undeva unde-i foarte amuzant. Și, când colo, am adus-o la o treabă serioasă.

Și, apropo de treabă serioasă, nu pot să nu-l felicit și eu pe dl Mugur Isărescu, gazda noastră în primul rând, pentru performanța de acum câteva zile, pentru bucuria pe care a făcut-o unei întregi națiuni prin semnalul de normalitate, uneori neașteptat… Și morala fabulei ar fi: Niciodată nu trebuie să spui că oiștea e în gard, pentru că întotdeauna există un milimetru care desparte oiștea de gard. Să contăm pe acest milimetru! Îl felicit și îi urez să-l depășească pe Greenspell.

Vă mulțumesc!

Discursul doamnei Eugenia Vodă cu ocazia Galei Legal Point nr. 1/2019 was last modified: iulie 18th, 2019 by Eugenia Vodă
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Eugenia Vodă

Eugenia Vodă

Este critic de film și realizator TV.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter