[UPDATE: Lista finală a candidaților admiși să participe la concurs] Curtea de Apel București. Concurs pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară (termen-limită: 6 februarie 2019)

15 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 560

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 februarie 2019: Lista finală a candidaților admiși să participe la concursul pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară, organizat în data de 18 februarie 2019

Potrivit unui anunț din data de 14 februarie 2019, Curtea de Apel București a dat publicității lista finală a candidaților admiși să participe la concursul pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară, organizat în data de 18 februarie 2019.

Conferintele Video Universul Juridic

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Update 15 februarie 2019: Candidații admiși să participe la concursul pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară, organizat în data de 18 februarie 2019

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității lista candidaților admiși să participe la concursul pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară, organizat în data de 18 februarie 2019.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare respectiva listă, astfel cum a fost publicată de către Curtea de Apel București:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


Curtea de Apel București. Concurs pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară (termen-limită: 6 februarie 2019)

Potrivit unui anunț, Curtea de Apel București a dat publicității detalii privind organizarea unui concurs, în vederea promovării grefierilor la instanță superioară, pentru următoarele posturi:

Curtea de Apel București

– 1 post de grefier cu studii superioare – Secția a II-a penală;

– 1 post de grefier cu studii superioare – Secția a VIII-a contencios administrativ și fiscal.

Concursul se va susține în data de 18 februarie 2019, ora 16.00, la sediul Curții de Apel București din Splaiul Independenței nr. 5, Sector 4 – Sala S 50.

Potrivit dispozițiilor art. 44 alin. (2) din Legea nr. 567/2004 privind statutul personalului auxiliar de specialitate al instanțelor judecătorești și al parchetelor de pe lângă acestea și al personalului care funcționează în cadrul Institutului Național de Expertize Criminalistice, modificată și completată și ale art. 3 alin. (2) și art. 11 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului sau examenului pentru definitivare în funcție, promovare în grade sau trepte profesionale superioare în cadrul aceleiași instanțe ori aceluiași parchet, precum și în funcții de execuție a personalului auxiliar de specialitate la instanțe și parchete superioare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare, promovarea la instanțe superioare se face numai prin concurs, organizat la nivelul curților de apel, pentru personalul auxiliar de specialitate care îndeplinește următoarele condiții:

– are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția în care este încadrat;

– are calificativul „foarte bine” în ultimii 3 ani;

– nu a fost sancționat disciplinar după acordarea ultimului calificativ.

Îndeplinirea condițiilor de participare la concurs se constată printr-un raport întocmit de compartimentul de specialitate al instanței unde candidatul își desfășoară activitatea, respectiv al tribunalului în raza căruia se află instanța.

Cererile de înscriere la concurs se depun la instanța unde candidatul își desfășoară activitatea, urmând să fie înaintate Curții de Apel București, până la data de 9 februarie 2019, împreună cu raportul mai sus menționat.

Organizarea și desfășurarea concursului va avea loc în condițiile art. 30 și următoarele din Regulamentul aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 181/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul pentru promovarea în funcții de execuție la instanțe superioare constă într-o probă scrisă și una practică, din tematica anunțată pe site-ul oficial al Curții de Apel București.

Lista candidaților admiși și a celor respinși să participe la concurs va fi afișată cu 10 zile înainte de concurs.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta mai jos:

Tematica pentru susținerea concursului de promovare la instanțele superioare, secțiile civile și de contencios administrativ și fiscal, conflicte de muncă și asigurări sociale;

Tematica pentru susținerea concursului de promovare la instanțele superioare, secțiile penale.

Sursa informației

[UPDATE: Lista finală a candidaților admiși să participe la concurs] Curtea de Apel București. Concurs pentru promovarea grefierilor în posturi de execuție la instanța superioară (termen-limită: 6 februarie 2019) was last modified: februarie 15th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter