[UPDATE: Rezultate probă scrisă/practică] Curtea de Apel Bucureşti. Concurs în vederea promovării la instanța superioară (28 decembrie 2021)

30 dec. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 133

Update: Rezultate probă scrisă/practică

Curtea de Apel București a publicat tabelul cu rezultatele probelor scrisă și practică din cadrul concursului de promovare în funcție de execuție la instanța superioară pentru postul de grefier cu studii superioare, organizat în data de 28 decembrie 2021.

Astfel, tabelul cu rezultatele probelor scrisă și practică este disponibil aici.

De asemenea, în vederea consultării baremului la proba scrisă și a baremului la proba practică, vă invităm să accesați link-urile aferente.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Inteligența artificială în materie penală

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Update: Lista candidaților selectați

Curtea de Apel București a publicat lista candidaților selectați pentru participarea, în vederea promovării la instanța superioară, la concursul pentru postul de grefier cu studii superioare, în data de 28 decembrie 2021.

Astfel, lista candidaților selectați este disponibilă aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)


Curtea de Apel București a publicat un anunț privind scoaterea la concurs, în vederea promovării la instanța superioară, a unui post de grefier cu studii superioare, în data de 28 decembrie 2021.

Astfel, postul scos la concurs este:

− 1 post de grefier cu studii superioare, în cadrul Tribunalului Ialomița, Secția civilă.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Concursul va consta într-o probă scrisă și o probă practică, din tematica anunțată.

Cererile de înscriere la concurs, însoțite de raportul din care rezultă îndeplinirea condițiilor de participare la concurs, se depun la instanța unde candidatul își desfășoară activitatea până la data de 15 decembrie 2021.

Tematica și bibliografia sunt disponibile aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și [UPDATE: Tabelul de clasificare a candidaților] Curtea de Apel București. Concurs pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante – 1 noiembrie 2021

[UPDATE: Rezultate probă scrisă/practică] Curtea de Apel București. Concurs în vederea promovării la instanța superioară (28 decembrie 2021) was last modified: decembrie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter