Competiție sportivă Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția a II-a, 2021

119       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția a II-a, 2021 📅 24 septembrie 2021 București Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția a II-a, 2021

Data 24 septembrie 2021
Locația Ping Pong Shop & Academy, str. Hațegana nr. 17

În cadrul evenimentelor destinate Aniversării a 190 de ani de avocatură bucureșteanăBaroul București, în parteneriat cu Filiala București-Ilfov a C.A.A., organizează „Cupele Baroului București 2021” la șah, fotbal și tenis de masă.

Participarea concurenților este gratuită.

Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția a II-a, va avea loc în data de 24 septembrie 2021, începând cu ora 13.00, la Ping Pong Shop & Academy din str. Hațegana nr. 17.

*Atenție!! Având în vedere faptul că incidența cazurilor de a depășit procentul de 3/1000, rugăm participanții la competiția de tenis de masă, să aibă asupra lor Certificatul verde digital din care să rezulte faptul sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv dovada faptului că au trecut prin boală.
Participanții care nu dețin nici unul din documentele enunțate mai sus, vor avea posibilitatea să efectueze testul antigen rapid la accesul în incintă.

Vă mulțumim și vă asteptăm!

Avocații interesați se pot înscrie până cel târziu la data de 22 septembrie 2021.

Cererile de înscriere se comunică la adresa de e-mail [email protected], telefon 0722.636.692.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția a II-a, 2021 was last modified: septembrie 23rd, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter