Competiție sportivă Cupa Baroului București la Fotbal, Ediția a IV-a, 2021

53       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Cupa Baroului București la Fotbal, Ediția a IV-a, 2021 📅 18 septembrie 2021 București Cupa Baroului București la Fotbal, Ediția a IV-a, 2021

Data 18 septembrie 2021
Locația Premium Wellness Institute, str. Dumitru Brumărescu nr. 1-3

În cadrul evenimentelor destinate Aniversării a 190 de ani de avocatură bucureșteanăBaroul București, în parteneriat cu Filiala București-Ilfov a C.A.A., organizează „Cupele Baroului București 2021” la șah, fotbal și tenis de masă.

Participarea concurenților este gratuită.

Cupa Baroului București la Fotbal, Ediția a IV-a, va avea loc în data de 18 septembrie 2021, începând cu ora 08.30, la Premium Wellness Institute din str. Dumitru Brumărescu nr. 1-3.

Avocații interesați se pot înscrie până cel târziu la data de 16 septembrie 2021.

Regulamentul competiției se va comunica echipelor ce doresc să se înscrie.

Competiția se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare la data evenimentului.

Cererile de înscriere se comunică la adresa de e-mail [email protected], telefon 0722.636.692.

 

Ultima competiție anunțată este:

Cupa Baroului București la Tenis de Masă, Ediția a II-a, care va avea loc în data de 24 septembrie 2021, începând cu ora 13.00, la Ping Pong Shop & Academy din str. Hațegana nr. 17.

Avocații interesați se pot înscrie până cel târziu la data de 22 septembrie 2021.

Cererile de înscriere se comunică la adresa de e-mail [email protected], telefon 0722.636.692.

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

 

Cupa Baroului București la Fotbal, Ediția a IV-a, 2021 was last modified: septembrie 17th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter