Conferință [CUM A FOST] Provocări actuale ale Dreptului internaţional public – viziunea academică şi a corpului diplomatic acreditat în România

90       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Provocări actuale ale Dreptului internaţional public – viziunea academică şi a corpului diplomatic acreditat în România 📅 24 iunie 2021 [CUM A FOST] Provocări actuale ale Dreptului internaţional public – viziunea academică şi a corpului diplomatic acreditat în România

Data 24 iunie 2021
Locația Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti

Uniunea Camerelor de Comerț Bilaterale din România, cu sprijinul Grupului editorial Universul Juridic, a organizat joi, 24 iunie 2021, începând cu orele 15.30, la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București, conferința cu tema „Provocări actuale ale Dreptului internațional public – viziunea academică și a corpului diplomatic acreditat în România”.

Conferința a găzduit, totodată, lansarea lucrării „Drept internațional public”, publicată în cadrul editurii Universul Juridic, al cărei autor este prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România și al International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry.

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Revistei „Dreptul”, care în luna decembrie a anului curent va aniversa la 150 de ani de la lansare.

În cadrul Conferinței, și-au transmis live punctele oficiale și personale de vedere o serie de distinși reprezentanți ai mediului academic român și ai corpului diplomatic acreditat la București.

Au luat cuvântul Excelențele Lor, dl. Nikoloz Nikolozishvili​, ambasadorul Georgiei în România;
dl. Stefan Tomašević, ambasadorul Serbiei la București; dl. Lukovic Vladimir, prim secretar al ambasadei Ucrainei în România și distins jurist; dl. prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, director fondator al publicațiilor „Dreptul” și prim-vicepreședinte al Uniunii Juriștilor din România; dl. prof. univ. dr. Cristinel Murzea, decanul Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov; dl. prof. univ. dr. Ștefan Deaconu, președintele Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României; dl. prof. univ. dr. Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, și, nu în ultimul rând, amfitrionul întâlnirii, dl. prof. univ. dr. Nasty Vlădoiu, președintele Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România și al International Union of Bilateral Chambers of Commerce and Industry.

Provocări actuale ale Dreptului internațional public

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Provocări actuale ale Dreptului internațional public – viziunea academică și a corpului diplomatic acreditat în România was last modified: iunie 30th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter