[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 15 septembrie 2020

16 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 97

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 16 septembrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței secției pentru procurori din 15 septembrie 2020.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– Numirea/reînvestirea în funcții de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere, continuarea activitate;

– Aprobarea componenței comisiei de evaluare a actelor profesionale a candidaților și a comisiei  de soluționare a contestațiilor la evaluare, precum și președinții comisiilor la concursul pentru numirea în funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorpuție, organizat în perioada 25.08 – 30.10.2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din 15 septembrie 2020, ce va avea loc la ora 9:30 și va trata:

– Numirea/reînvestirea în funcții de conducere, delegare/prelungire delegare în funcție de conducere, continuarea activitate;

–Notă privind desemnarea comisiilor de concurs la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, organizat în perioada 25.08 – 30.10.2020 etc.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Modificarea listei posturilor] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, în perioada august – decembrie 2020

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 15 septembrie 2020 was last modified: septembrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter