[UPDATE: Modificarea listei posturilor] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, în perioada august – decembrie 2020

11 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 228

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 septembrie 2020: Modificarea listei posturilor

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind modificarea listei posturilor scoase la concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor desfășurat în perioada august – decembrie 2020.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, organizat în perioada august – decembrie 2020.

Concursul va consta în susținerea unei probe având ca obiect evaluarea conduitei și activității candidaților din ultimii 3 ani de activitate, iar termenul până la care poate fi făcută înscrierea este 25 septembrie 2020.

Calendarul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

Cererea tipizată de înscriere poate fi descărcate de aici.

Posturile scoase la concurs pot fi consultate aici.

Regulamentul de desfășurare al concursului poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo
[UPDATE: Modificarea listei posturilor] CSM. Concursul de promovare efectivă în funcții de execuție a judecătorilor, în perioada august – decembrie 2020 was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter