[UPDATE: Modificarea componenţei comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de magistrat asistent din cadrul ÎCCJ] CSM. Şedinţa Secţiei pentru judecători din 14 ianuarie 2021

15 ian. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
186 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 ianuarie 2021: Modificarea componenței comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de magistrat asistent din cadrul ÎCCJ

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători din 14 ianuarie 2021.

Astfel, Secției pentru judecători a CSM a hotărât:

− Delegare/prelungire delegare în funcție de conducere, eliberare din funcție, prin pensionare/demisie, detașare la altă instituție, încetare detașare etc.

− Modificarea Hotărârii Secției pentru judecători nr. 1345/2020 privind componența comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de magistrat asistent din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție;

− Aprobarea componenței comisiilor de elaborare a subiectelor, corectare și soluționare a contestațiilor la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistratasistent la Înalta Curte de Casație și Justiție, conform propunerilor formulate de Înalta Curte de Casație și Justiție etc.

Ordinea de zi soluționată poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru judecători din 14 ianuarie 2021, ce va avea loc la ora 10:00 și va trata:

− Delegare/prelungire delegare în funcție de conducere, eliberare din funcție, prin pensionare/demisie, detașare la altă instituție, încetare detașare etc.

− Modificarea componenței comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție;

− Desemnarea componenței comisiilor de elaborare a subiectelor, corectare și soluționare a contestațiilor la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție;

− Contestații formulate la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent în cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție  etc.

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Ordinea de zi poate fi vizualizată aici.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Plenului din 14 ianuarie 2021

[UPDATE: Modificarea componenței comisiei de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de magistrat asistent din cadrul ÎCCJ] CSM. Ședința Secției pentru judecători din 14 ianuarie 2021 was last modified: ianuarie 14th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter