Conferință Conferinţa internaţională bienală: „30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european”

305       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferinţa internaţională bienală: „30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european” 📅 19 - 20 noiembrie 2021 Conferinţa internaţională bienală: „30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european”

Data 19 - 20 noiembrie 2021
Locația Online


Facultatea de Drept a Universității din Oradea, în parteneriat cu Grupul Editorial Universul Juridic, organizează în perioada 19-20 noiembrie 2021, Conferința internațională bienală cu tema ”30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european”.

Evenimentul, care reunește specialiști din mediul academic juridic și din profesiile juridice, reprezintă o continuitate firească a manifestărilor din viața comunității academice orădene. Lucrările prezentate și acceptate pentru publicare vor fi incluse în numărul 2/2021 al Revistei Facultății de Drept a Universității din Oradea, publicată la Editura „ProUniversitaria”, parte a Grupului Editorial Universul Juridic.

Comunicările științifice vor fi susținute în limba română și în limba engleză. Sesiunile de prezentare a lucrărilor se derulează în plen și în paralel,  pe domenii – Drept Privat, Drept Public și Științe Penale, una dintre sesiuni fiind rezervată studenților, masteranzilor și doctoranzilor. În cadrul evenimentului se va desfășura workshopul cu tema: Profesiile juridice la 30 ani de la adoptarea Constituției României”. Un moment deosebit îl va constitui Ceremonia de acordare a Titlului de Doctor Honoris Causa domnului Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu, Director fondator al publicațiilor “Dreptul”, Cercetător științific de onoare la Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române, Secretar general al Academiei de Științe Juridice din România, cadru didactic al Facultății de Drept a Universității Ecologice din București.

 Structura evenimentului: 

Data Interval orar 

Activitatea 

Locația 
 

 

19 

noiembrie 2021 

08.45 Conectare ZOOM Sala Consiliului de Administrație al 

Universității din Oradea 

(corpul J) – on line ZOOM 

09.00 09.30 Deschiderea evenimentului 
9.30 – 11.30 Ceremonia de acordare a titlului Dr. H. C. 

Prof.univ.dr. Ovidiu PREDESCU 

11.30 – 12.00 Pauză de cafea 
12 – 13.30 Prezentarea lucrărilor  

(sesiune în plen) 

13.30 – 14.00 Pauza de prânz 
14.00 – 18.00 Prezentarea lucrărilor (I) 

(sesiuni paralele – Drept Privat, 

Drept Public și Științe Penale) 

Facultatea de Drept – on line ZOOM 
 

 

20 

noiembrie 2021 

10 – 13.00  

Prezentarea lucrărilor (II) 

(sesiuni paralele – Drept Privat, 

Drept Public și Științe Penale, 

sesiune studenți) 

 

Facultatea de Drept – on line ZOOM 
10 – 13.00  

Workshop: Profesiile juridice la 30 ani de la adoptarea Constituției României” 

 

Sala Festivă a Facultății de Drept – on line ZOOM 
13.45 Concluziile și închiderea Conferinței 


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința internațională bienală: „30 ani de la adoptarea Constituției României. Relația între dreptul intern și dreptul european” was last modified: noiembrie 19th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter