Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară

2 feb. 2024
Vizualizari: 101

Baroul București informează despre alocarea către avocații interesați a fondurilor necesare plății onorariilor pentru prestarea asistenței judiciare din oficiu.

În acest sens, au fost alocate de către:

Curtea de Apel București, fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la cererea instanțelor judecătorești pentru lunile noiembrie și decembrie 2023.

– DIICOT, fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna decembrie 2023.

– DNA, fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru lunile octombrie și noiembrie 2023.

– Parchetul European, fonduri necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna noiembrie 2023.

Avocații îndreptățiți la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic, electronic (e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului București, începând cu data de 29 ianuarie 2024, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocații care doresc sa ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

Sursa informației

Vezi și Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară

 

Baroul București. Plata oficiilor pentru asistență judiciară was last modified: februarie 2nd, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: