Baroul București. Invitație la opinie privind Proiectul de Hotărâre pentru completarea Regulamentului de ordine interioară al parchetelor

20 mai 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 118

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București (www.baroul-bucuresti.ro) a publicat o invitație la opinie privind Proiectul de Hotărâre pentru completarea Regulamentului de ordine interioară al parchetelor, aprobat prin Hotărârea Secției pentru procurori nr. 947/2019.

Astfel, avocații sunt rugați să exprime propuneri, observații sau comentarii cu privire la Proiect, până la data de 24 mai 2020, la adresa de e-mail: [email protected], acestea fiind ulterior comunicate Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Proiectul de Hotărâre pentru completarea Regulamentului de ordine interioară al parchetelor poate fi vizualizat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Proiect în consultare publică: Regulamentul de ordine interioară al parchetelor

Baroul București. Invitație la opinie privind Proiectul de Hotărâre pentru completarea Regulamentului de ordine interioară al parchetelor was last modified: mai 20th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter