Baroul București. Ediția a 15-a a Conferinței „Challenges of the Knowledge Society”, 20 mai 2022

19 ian. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 120

În calitate de coorganizator, Baroul București invită avocații la ediția a 15-a a Conferinței „Challenges of the Knowledge Society”, care va fi organizată de Universitatea „Nicolae Titulescu” din București și se va desfășura în mediul online, pe platforma ZOOM, în data de 20 mai 2022.

În cadrul acestei conferințe, potențialii autori sunt invitați să prezinte lucrări în oricare din următoarele domenii (nu se limitează la acestea): Științe Juridice (Drept), Științe Economice, Științe Administrative și Politice. Ulterior, toate lucrările acceptate vor fi incluse în CKS Journal 2022.

În ceea ce privește taxa de participare, pentru membrii Baroului București, aceasta va fi redusă cu 20 de euro de la 70 de euro, aceștia plătind, astfel, o taxă de 50 de euro pentru participare, cu unul sau cu 2 articole.

De asemenea, avocații stagiari din Baroul București vor beneficia de gratuitatea înscrierii la CKS 2022.

Totodată, trebuie menționat că participarea la această conferință este acreditată cu 7 puncte de pregătire profesională pentru membrii Baroului București.

Termenul-limită pentru depunerea abstractului este 7 februarie 2022, iar pentru expedierea lucrării finale, 21 martie 2022.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

În vederea înregistrării online la eveniment, vă rugăm să accesați următorul link.

Pentru a consulta informații suplimentare despre această conferință, vă invităm să accesați următorul link.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

VEZI ȘI BAROUL BUCUREȘTI. AVOCAȚII CARE AU PLĂTIT COTIZAȚIILE ÎN AVANS, ANTERIOR CREȘTERII NIVELULUI COTIZAȚIILOR, NU VOR DATORA MAJORĂRI DE ÎNTÂRZIERE

Baroul București. Ediția a 15-a a Conferinței „Challenges of the Knowledge Society”, 20 mai 2022 was last modified: ianuarie 19th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter