[UPDATE: Forme de protest în rândul avocaților] Baroul București. Convocarea Adunării Generale Extraordinare

1 feb. 2024
Vizualizari: 464

UPDATE: Forme de protest în rândul avocaților

Baroul București a publicat Hotărârea Adunării Generale Extraordinare din 23-28 ianuarie 2024. Redăm, în continuare, principalele prevederi ale hotărârii:

Art. 1 – Organizarea unui protest de către membrii Baroului București împotriva măsurilor fiscale care afectează profesia de avocat.

Art. 2 – Forma de protest constă în desfășurarea activității de către toți avocații care își exercită profesia în domeniul dreptului penal 8 ore pe zi, în zilele
lucrătoare ale săptămânii.

Art. 3 – Organizarea unui protest de către membrii Baroului București, în perioada 31 ianuarie-29 februarie 2024 și ulterior, dacă este cazul, cu desfășurare
zilnică, între orele 10.00-18.00.

Art. 4 – Transmiterea live a ședințelor Consiliului Baroului București pe site-ul baroului, precum și înregistrarea audio-video a acestor ședințe, postarea lor pe site-ul Baroului București.

Hotărârea integrală este disponibilă la sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Rezultate vot

Baroul București a publicat procesul-verbal privind rezultatele voturilor din cadrul Adunării Generale Extraordinare a Avocaților, desfășurate în sistem de vot exclusiv electronic, în perioada 23-28 ianuarie 2024.

În acest sens, Adunarea Generală a votat în favoarea:

– organizării unui protest de către membrii Baroului București împotriva măsurilor fiscale care afectează profesia de avocat;

– formei de protest constând în desfășurarea activității de către toți avocații care își desfășoară activitatea în domeniul dreptului penal 8 ore pe zi, în zilele lucrătoare ale săptămânii.

Procesul-verbal privind rezultatele voturilor se poate consulta la sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Dezbaterile au început

Baroul București a publicat transmisiunea live a dezbaterilor din 23 ianuarie 2023, din cadrul Adunării Generale Extraordinare a Avocaților.

Dezbaterile se pot viziona la sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Data Adunării – 23-28 ianuarie 2024

Baroul București a publicat Hotărârea Consiliului nr. 30/19.12.2023 privind stabilirea intervalului 23-28 ianuarie 2024, ca perioadă de desfășurare a Adunării Generale Extraordinare a Avocaților, în format exclusiv electronic.

Dezbaterile vor avea loc în data de 23 ianuarie, începând cu ora 8.00, la sediul baroului, etajul VI, Sala de Festivități „Avocat Flavius Teodosiu”, participarea avocaților urmând a fi permisă în limita locurilor disponibile. Dezbaterile vor fi transmise live, pe site-ul baroului.

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II

Ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Avocaților este următoarea:

1. Aprobarea organizării unui protest de către membrii Baroului București împotriva măsurilor fiscale care afectează profesia de avocat;

2. Aprobarea formei de protest constând în desfășurarea activității de către toți avocații care își desfășoară activitatea în domeniul dreptului penal 8 ore pe zi, în zilele lucrătoare ale săptămânii.

Hotărârea Consiliului Baroului București este disponibilă la sursa informației.

Sursa informației


Baroul București a publicat Hotărârea Consiliului nr. 28/21.11.2023 privind convocarea Adunării Generale Extraordinare.

Publicăm, în continuare, Hotărârea de convocare a Adunării Generale Extraordinare:

Art. 1 – Se convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Avocaților, în format exclusiv electronic, având pe ordinea de zi propunerea de organizare a unui protest împotriva măsurilor fiscale care afectează profesia de avocat și stabilirea formei de protest.

Art. 2 – Data la care va fi convocată Adunarea Generală Extraordinară a Avocaților se va stabili în funcție de data adoptării Regulamentului de organizare a Adunării Generale Extraordinare a Avocaților.

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Validare rezultate] Baroul București. Convocarea Adunării Generale Elective (18-22 septembrie 2023)

 

[UPDATE: Forme de protest în rândul avocaților] Baroul București. Convocarea Adunării Generale Extraordinare was last modified: februarie 1st, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: