Avocatul Cosmin Vasile (ZRVP) continuă să se implice în promovarea arbitrajului internațional în România, mai ales în rândul tinerei generații de avocați

3 oct. 2023
Vizualizari: 222

Recent, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (INPPA) a anunțat organizarea, în perioada 16 octombrie 2023-30 noiembrie 2023, a patru cursuri extracurriculare, concepute în sistem interactiv și desfășurate în sistem online, destinate avocaților (definitivi și stagiari)

Unul dintre aceste module – Instanțele de judecată și procedura arbitrală. Reguli și principii, competența punctuală a instanțelor judecătorești în contextul existenței unei convenții arbitrale valide, probleme practice va fi gestionat de dl. av., dr. Cosmin Vasile, membru al Baroului București și formator INPPA, Managing Partner al societății Zamfirescu Racoți Vasile & Partners.

Cursul a fost gândit într-un format de 5 ateliere a câte două ore. Descrierea cursului extracurricular o găsiți făcând click pe denumirea cursului.

Cursul se va desfășura în sistem videoconferință, pe platforma „Zoom”, în intervalul 16 octombrie-30 noiembrie 2023, cu începere de la ora 16.00, inclusiv în zilele de sâmbătă.

Cursul este creditat cu 12 puncte de pregătire profesională continuă, urmând ca în termen de 5 zile de la încheierea cursului, INPPA să transmită participanților certificatul de participare la curs, atestând acordarea punctajului de pregătire profesională.

Taxele de participare la acest curs sunt:

Taxă generală – 400 lei

Taxă cursanți INPPA – 150 lei

Taxă formatori INPPA – 250 lei

Potrivit anunțului INPPA, cursul se organizează dacă se înscriu cel puțin 25 de participanți.

Înscrierea se face până la data de 9 octombrie 2023, prin email la adresa office@inppa.ro.

Taxa de participare se achită până la data de 14 octombrie 2023. Dovada plății se transmite INPPA la aceeași adresă de email, cursanții urmând a primi instrucțiunile privind logarea în platforma Zoom.

 

Avocatul Cosmin Vasile (ZRVP) continuă să se implice în promovarea arbitrajului internațional în România, mai ales în rândul tinerei generații de avocați was last modified: octombrie 3rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: