Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) – Premiul pentru eforturile sale constante de sprijinire, protejare și afirmare a drepturilor de proprietate intelectuală din industria de software și servicii din România

25 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 666
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CATEGORIA IT&C

Cristian Pavel: Ultima distincție din această categorie (IT&C – n.n.) se acordă unei asociații profesionale și patronale, care se ocupă de păstorirea acestei branșe. Este vorba de Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii – ANIS. Probabil că mulți ați auzit despre ANIS, premiul este decernat pentru eforturile sale constante de sprijinire, protejare și afirmare a drepturilor de proprietate intelectuală din industria de software și servicii din România. Lângă noi se află dna Alexandra Șerban, Comunity Engagement Manager. Felicitări!

Inteligența artificială în materie penală

Alexandra Șerban: Bună seara. Vă mulțumim foarte mult pentru acest premiu, mai ales că a venit ca o încununare a faptului că anul acesta, acum o lună, am sărbătorit 20 de ani de activitate ANIS. Și ne bucurăm foarte mult să sprijinim companiile de software pentru respectarea produselor și serviciilor, atât în țară cât și în străinătate, și de aceea încercăm să dezvoltăm cât mai multe parteneriate și cu casele de avocatură, pentru a le oferi un cadru legal cât mai potrivit pentru dezvoltare. Vă mulțumim încă o dată.

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii (ANIS) – Premiul pentru eforturile sale constante de sprijinire, protejare și afirmare a drepturilor de proprietate intelectuală din industria de software și servicii din România was last modified: aprilie 24th, 2019 by Alexandra Șerban

Vă recomandăm:

Abonează-te la newsletter