Aniversare Ziua Justiţiei 2021

446       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Ziua Justiţiei 2021 📅 01 iulie 2021 Ziua Justiţiei 2021

Data 01 iulie 2021
Locația Online

În acest an, Uniunea Juriștilor din România aniversează Ziua Justiției, joi 1 iulie, începând cu ora 15.00, prin dezbaterea „Dreptul și Cultura”, care va avea loc în sala „Andrei Rădulescu” de la sediul Uniunii Juriștilor din România, din București, din B-dul Magheru nr. 22. La eveniment sunt invitați să participe juriști, reprezentanți ai organizațiilor profesionale ale magistraților, avocaților, notarilor, executorilor judecătoresti, consilierilor juridici și invitați din partea Academiei Române, Administrației Prezidențiale, Curții Constituționale, Legislativului, Executivului, principalelor instanțe judecătorești.

Cu acest prilej va fi relansată și revista de informare și cultură juridică „Palatul de Justiție”, publicată sub egida Uniunii Juriștilor din România și a Societății Academice „Titu Maiorescu”.

Dezbaterea „Dreptul și Cultura”,va fi transmisă on-line pe portalul www.universuljuridic.ro și pe Facebook, pe pagina proprie a evenimentului. Accesul este liber.

Partener media al acestui eveniment este grupul editorial Universul Juridic.

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

 

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Ziua Justiției 2021 was last modified: iulie 1st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter