Vizita președintelui CCR, Augustin Zegrean, președintelui Curții Europene a Drepturilor Omului, Guido Raimondi

3 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 804

Potrivit unui anunț al Curții Europene a Drepturilor Omului, în data de 29 ianuarie 2016, președintele CCR, Augustin Zegrean, a fost primit în vizită de către președintele Curții de la Strasbourg, Guido Raimondi.

În cadrul întâlnirii au mai participat Iulia Antoanella Motoc, judecător al Curții Europene a Drepturilor Omului, și Roderick Liddell, grefier.

Augustin Zegrean este un jurist român, între 1990-1992 senator de Bistrița-Năsăud din partea FSN, apoi deputat din partea PD. Din 13 iulie 2007 este judecător al Curții Constituționale, numit la propunerea Președinției României, în timpul mandatului președintelui Traian Băsescu. În data de 17 iunie 2010 a fost ales, cu cinci din nouă voturi, în funcția de președinte al Curții Constituționale a României.

Guido Raimondi un judecător italian, în prezent președintele Curții Europene a Drepturilor Omului.

Sursa informației este Curtea Europeană a Drepturilor Omului (www.echr.coe.int).

👍Vezi și: „Nimic fără Dumnezeu” – Interviu cu Augustin Zegrean

Vizita președintelui CCR, Augustin Zegrean, președintelui Curții Europene a Drepturilor Omului, Guido Raimondi was last modified: februarie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.