Universul Juridic recrutează redactor ONLINE (conținut juridic)

7 sept. 2022
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3147
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

📣 Universul Juridic recrutează redactor ONLINE (conținut juridic)❗

Campanie Craciun UJmag 2020

👉 Ești o persoană creativă, dornică de cunoaștere, îți place să fii la curent cu toate noutățile din domeniul juridic și reușești să te exprimi cu ușurință în scris? Atunci ești persoana pe care o căutăm pentru postul de redactor online full-time!

👉 Dacă ai absolvit Facultatea de Drept, ești un bun cunoscător al limbii române, iar personalitatea ta comunicativă, organizată și analitică te ajută să îți planifici activitățile curente eficient, atunci te vei integra ușor în echipa noastră.

👉 Cunoașterea pachetului Microsoft Office (Word, Excel, Outlook), navigarea pe internet, limba engleză nivel mediu și utilizarea platformei WordPress ori înțelegerea limbajului HTML îți vor fi utile în activitatea zilnică.

📝 Dacă ți-am stârnit curiozitatea și te regăsești în cele de mai sus, află care vor fi câteva dintre task-urile uzuale:

✔️ monitorizarea zilnică a site-urilor de profil, în vederea conceperii știrilor, dar și pentru activitatea de cercetare și documentare;

✔️ monitorizarea modificărilor legislative;

✔️ utilizarea programelor legislative în vederea conceperii știrilor;

✔️ prelucrarea comunicatelor de presă și transformarea lor în știri;

✔️ realizarea unor texte cu specific juridic;

✔️ corectarea pe formă și pe fond;

✔️ selectarea știrilor pentru publicare;

✔️ verificarea articolelor, a știrilor, editorialelor, opiniilor ori a interviurilor și contribuirea la realizarea lor;

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

✔️ conceperea textelor originale și de impact pentru rețelele sociale;

✔️ îmbunătățirea și dezvoltarea conținutului portalului.

💪 Noi te vom încuraja să te dezvolți personal, profesional și interprofesional, să te specializezi într-un domeniu nou și în continuă dezvoltare, ce îmbină domeniile juridic și online, și îți vom oferi un pachet salarial motivant.

📌 Tipul jobului: Full-time (08:30-17:30, pauză de masă de o oră); posibilitate work from home.

📧 Trimite-ne CV-ul tău la adresa [email protected], însoțit de o scrisoare de intenție în care să ne spui câte ceva despre tine, despre ce te recomandă pentru acest job și de ce ți-l dorești.

* Ne rezervăm dreptul de a răspunde doar candidaților selectați.

Descrierea companiei

Universuljuridic.ro are ca obiect informarea publicului prin intermediul unor articole, știri și spețe din domeniul juridic.

Universuljuridic.ro furnizează un volum vast de conținut (articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept) clar, concis, abordând eficient problematica actuală, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează. Putem afirma faptul că suntem singura organizație care pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. La baza afirmației noastre stau următoarele: semnalele obiective din piață, feedback-ul trimis de utilizatori, dar mai ales faptul că, alături de noi, se află o echipă impresionantă de senior-editori, autori și editorialiști.

Disclaimer:

Stimate candidat,

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR) va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. În acest context, compania noastră se angajează să vă protejeze și să vă respecte confidențialitatea datelor personale.

Dacă în urma lecturării prezentei politici ne transmiteți datele dvs (sub forma unui Curriculum Vitae) printr-unul dintre multiplele canale puse la dispoziție, înseamnă că ați fost informat în baza art. 13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, că vom colecta și prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, număr de telefon, adresă de domiciliu, etc.) cu scopul desfășurării procesului de recrutare și selecție inițiat de către reprezentanții companiei și că v-ați acordat consimțământul pentru acestea.

Subliniem faptul că vom utiliza aceste date numai în scopul pentru care au fost solicitate, respectiv pentru finalizarea procesului de recrutare. În acest sens, pe baza datelor și informațiilor pe care ni le furnizați în mod benevol și pentru care avem acordul dvs de analiză, urmărim să determinăm dacă sunteți sau nu un candidat potrivit pentru posturile vacante din cadrul companiei, precum și pentru a vă contacta cu o propunere, în vederea stabilirii unui interviu sau cu scopul de a vă solicita / furniza informații suplimentare legate de oferta noastră. Menționăm că nu vom furniza niciunei terțe părți informațiile puse la dispoziție de dvs, cu excepțiile prevăzute de dispozițiile legale.

În cadrul companiei noastre recrutarea se realizează intern și prin urmare informația nu părăsește limitele fizice și digitale ale acesteia. În interiorul companiei, persoanele expuse la aceste date sunt membrii departamentului de resurse umane (responsabili ai zonei de recrutare); managerii departamentelor cu locuri de muncă vacante, din cadrul companiei, persoane ce joacă rol de factor de analiză și decizie în procesul de recrutare. Ca măsură de protecție, întreg personalul implicat în acest proces este instruit corespunzător în materie de protecția datelor și înțelege riscul compromiterii.

De asemenea, este foarte important pentru noi ca dvs să cunoașteți faptul că aveți în orice moment dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita ștergerea datelor și dreptul de opoziție.

Pentru oricare din motivele de mai sus precum și pentru a vă exercita drepturile garantate de legea privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă rugăm să vă adresați responsabilului pe partea de protecție a datelor din cadrul companiei noastre, prin intermediul adresei de e-mail [email protected]

Universul Juridic recrutează redactor ONLINE (conținut juridic) was last modified: septembrie 7th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.