SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a funcției publice de consilier clasa I, grad profesional superior

16 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 103

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Școala Națională de Grefieri (www.grefieri.ro) a publicat un anunț privind ocuparea, prin transfer la cerere, a funcției publice de consilier clasa I, grad profesional superior în cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ, Compartiment financiar-contabil.

Dosarul de înscriere la concurs se depune în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, și anume data de 15 octombrie 2020.

Anunțul de concurs poate fi vizualizat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și SNG. Anunț privind deschiderea anului de formare inițială – promoția 2020-2021

SNG. Anunț privind ocuparea prin transfer la cerere a funcției publice de consilier clasa I, grad profesional superior was last modified: octombrie 16th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter