Sesiune de instruire APADOR-CH privind principiile generale CEDO, criterii de admisibilitate a cererilor și reforma CEDO – 15 aprilie 2016, Iași

652       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Vineri, 15 aprilie 2016

între 9:00 – 16:30

 Iași 

 APADOR-CH 

APADOR-CH organizează la Iași în data de 15 aprilie 2016, un training de o zi pe următoarele teme: principiile generale CEDO, criterii de admisibilitate a cererilor și reforma CEDO.

Dacă sunteți interesați să participați la sesiunea de instruire organizată de APADOR-CH, care va fi ținută de 2 avocați, vă rugăm să confirmați până la data de 10 aprilie 2016 printr-un e-mail transmis Georgianei Gheorghe, pe adresa [email protected]

Participarea la curs este gratuită. Agenda detaliată a evenimentului cât și locul desfășurării lui vor fi transmise ulterior.

Evenimentul face parte din proiectul „Cunoaște-ți și revendică-ți drepturile”, derulat de APADOR-CH în parteneriat cu Comitetul Helsinki Norvegian și finanțat prin Fondul ONG în România. Mai multe detalii despre proiect puteți găsi pe site-ul dedicat www.drepturicivile.ro.

Proiectul își propune să consolideze sistemul de protecție a drepturilor omului în România. Unul dintre mijloacele prin care se dorește atingerea acestui obiectiv este îmbunătățirea nivelului de cunoaștere a sistemului de protecție a drepturilor omului, consacrat prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului, în rândul practicienilor în drept.

Sursa informației este anunțul publicat de APADOR-CH publicat pe facebook (www.facebook.com).

Sesiune de instruire APADOR-CH privind principiile generale CEDO, criterii de admisibilitate a cererilor și reforma CEDO – 15 aprilie 2016, Iași was last modified: aprilie 5th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter