Răspunsul Judecătoriei Sectorului 2. Petiție având ca obiect dezbaterea cu prioritate a cauzelor în care părțile sunt reprezentate sau asistate de avocați

10 mai 2018
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 520

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform unui anunț al Baroului București din data de 10 mai 2018, acesta informează avocații cu privire la răspunsul Judecătoriei Sectorului 2 urmare petiției unui avocat având ca obiect dezbaterea cu prioritate a cauzelor în care părțile sunt reprezentate sau asistate de avocați.

Redăm mai jos conținutul documentului astfel cum a fost publicat de către Baroul București.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informează

Răspunsul Judecătoriei Sectorului 2. Petiție având ca obiect dezbaterea cu prioritate a cauzelor în care părțile sunt reprezentate sau asistate de avocați was last modified: mai 10th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter