Punerea în aplicare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Concurenţei (OPCC nr. 985/2019)

5 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 581
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 
Actul modificatActul modificatorSumar
OPCC nr. 376/2017 privind punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Concurenței

(M. Of. nr. 601 din 26 iulie 2017)

OPCC nr. 985/2019 privind punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței

(M. Of. nr. 976 din 4 decembrie 2019)

– aprobarea punerii în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței 

În M. Of. nr. 976 din 4 decembrie 2019, a fost publicat Ordinul președintelui Consiliului Concurenței (OPCC) nr. 985/2019 privind punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Potrivit art. 1 în urma adoptării în plenul Consiliului Concurenței se pune în aplicare Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței.

Art. 2 prevede abrogarea Ordinului președintelui Consiliului Concurenței nr. 376/2017 privind punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Concurenței.

Art. 3 cuprinde reglementări cu privire la compartimentele însărcinate să pună în aplicare a prevederilor prezentului ordin.

Art. 4 stabilește că Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Concurenței pus în aplicare prin prezentul ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial, cu excepția prevederilor art. 8, 16, art. 17 alin. (2), art. 23 și 32 și a anexei nr. 1 la regulament, care vor intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2020.

Art. 1

„În urma adoptării de Plenul Consiliului Concurenței se pune în aplicare Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin”.

Art. 2

„La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul președintelui Consiliului Concurenței nr. 376/2017 privind punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Concurenței, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 601 din 26 iulie 2017, cu modificările și completările ulterioare”.

Art. 3

Pachet: Principiile procedurei judiciare

„Compartimentele de specialitate din cadrul Consiliului Concurenței vor urmări punerea în aplicare a prevederilor prezentului ordin”.

Art. 4

„Regulamentul de organizare și funcționare al Consiliului Concurenței pus în aplicare prin prezentul ordin intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea I, cu excepția prevederilor art. 8, 16, art. 17 alin. (2), art. 23 și 32 și a anexei nr. 1 la regulament, care vor intra în vigoare la data de 1 ianuarie 2020”.

Redăm în continuare cuprinsul Anexei la OPCC nr. 350/2018 referitoare la Regulament de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței.

Punerea în aplicare a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Concurenței (OPCC nr. 985/2019) was last modified: decembrie 5th, 2019 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter