Proiectul Regulamentului procedurii disciplinare în profesia de avocat

22 sept. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 695

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul București a republicat Proiectul de Regulament al procedurii disciplinare în profesia de avocat, publicat inițial de Baroul Olt, Regulament care odată adoptat s-ar aplica tuturor avocaților înscriși într-unul din tablourile barourilor componente ale Uniunii Naționale a Barourilor din România, inclusiv avocaților străini care exercită profesia de avocat în România.

Mesajul transmis de Baroul Olt:

București: Conferința GDPR în relațiile de muncă

„Potrivit Hotărârii Comisiei Permanente a UNBR din data de 3 iunie 2016, vă transmitem spre examinare și formulare de propuneri „Proiectul Regulamentului procedurii disciplinare în profesia de avocat” întocmit de Grupul de lucru al Comisie Centrale de Disciplină a UNBR”.

Respectivul proiect poate fi consultat aici:

Proiectul Regulamentului procedurii disciplinare în profesia de avocat.docx

Proiectul Regulamentului procedurii disciplinare în profesia de avocat.pdf

Sursa informației

 

Proiectul Regulamentului procedurii disciplinare în profesia de avocat was last modified: septembrie 22nd, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter