Pop Briciu Crai Attorneys at Law, în colaborare cu Mona Soltan Law Office, au obținut o victorie importantă într-un litigiu de peste 250 de milioane de lei din domeniul infrastructurii

13 nov. 2023
Vizualizari: 1462

Pop Briciu Crai Attornyes at Law (PBCA), în colaborare cu Mona Soltan Law Office (MSLaw), au reprezentant cu succes în fața instanțelor române unul dintre cei mai importanți antreprenori la nivel global, reușind să securizeze pentru client hotărârile instanței arbitrale privind pretenții de peste 250 de milioane de lei obținute de antreprenor în legătură cu un semnificativ proiect de infrastructură.

Traian Briciu (Partener fondator al PBCA) și Mona Soltan (Partener fondator MSLaw)

Echipa coordonată de Traian Briciu (Partener fondator al PBCA) și Mona Soltan (Partener fondator MSLaw) a fost formată din Andreea Păcăleanu (Asociat senior manager PBCA),  Nicoleta Vădeanu (Asociat senior PBCA) și Alexandra Dan (Asociat senior MSLaw).

În cadrul celor două acțiuni în anulare instanțele române au analizat probleme de drept specifice contractelor FIDIC privind interpretarea clauzei arbitrale, respectarea legislației achizițiilor publice în legătură cu modificarea contractelor sau obligativitatea parcurgerii procedurii DAB.

De asemenea, instanțele române s-au pronunțat pe una dintre cele mai dezbătute chestiuni în practică în legătură cu arbitrajele de construcții din perioada 2010-2018, respectiv – instanța arbitrală competentă să soluționeze astfel de dispute arbitrale – Curtea Internațională de Arbitraj – ICC Paris sau Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Această victorie arată valoarea adăugată pe care o poate aduce unui asemenea proiect mixul dintre experiența unui avocat pledant de elită și know-how-ul unuia dintre cei mai apreciați  avocați din domeniul construcțiilor.

***

Despre PBC Attorneys-at-Law

Atât în sala de consiliu cât și în cea de judecată, avocații PBC Attorneys-at-Law găsesc cele mai bune soluții legale pentru a transforma orice criză într-o oportunitate și orice oportunitate într-un succes. Prin integrarea domeniilor sale de practică și angajarea avocaților cu expertiză și cunoștințe complexe, PBC Attorneys-at-Law oferă o abordare multidisciplinară clienților care se confruntă cu provocări sau oportunități de natură juridică.

Partenerii fondatori – Paul POP, Traian BRICIU și Adriana CRAI – au 25 de ani de experiență în cazurile mari de soluționare a litigiilor, precum și în real-estate, fuziuni și achiziții, achiziții publice, fiscalitate, drept comercial, proprietate intelectuală și dreptul muncii. Recunoscuți pentru palmaresul lor de succes, dar și pentru pozițiile academice și implicarea în conducerea și dezvoltarea profesiei, aceștia sunt profund implicați în problemele clienților, folosindu-și cunoștințele valoroase pentru succesul fiecărui caz, proces sau proiect în parte.

Despre MSLaw:

Echipa noastră este recunoscută pe piață pentru cei 20 de ani de experiență și pentru abordarea orientată spre rezultate în domeniul dreptului construcțiilor. Echipa MSLaw este concentrată pe oferirea celor mai bune soluții posibile pentru clienți, prin abordarea integrată și holistică a fiecărui proiect, pe baza unei analize amănunțite și a unei înțelegeri aprofundate a provocărilor și specificului acestei industrii. MSLaw este apreciată de clienți pentru maniera în care reușește să găsească soluții la probleme extrem de diverse și specifice, dar și pentru mixul dintre expertiza juridică și know-how-ul tehnic din domeniul construcțiilor.

Pop Briciu Crai Attorneys at Law, în colaborare cu Mona Soltan Law Office, au obținut o victorie importantă într-un litigiu de peste 250 de milioane de lei din domeniul infrastructurii was last modified: noiembrie 13th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.