PÎCCJ și DIICOT. Evenimentul de încheiere al proiectului CY‐OPS

25 iun. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 355

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în cursul zilei de 22 iunie a.c., Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Direcția pentru Investigarea Infracțiunilor de Criminalitate Organizată au organizat evenimentul de încheiere al proiectului CY‐OPS, în prezența reprezentanților Europol, Eurojust, Comisiei Europene (DG Home), precum și ai parchetelor și autorităților de aplicare a legii din mai multe state membre UE.

Evenimentul a fost organizat la World Forum, în Haga, și a beneficiat de sprijinul Europol și al partenerilor din proiect.

Proiectul CY‐OPS a constat într‐o serie de training‐uri și mese rotunde având ca scop consolidarea capacităților de combatere a criminalității informatice pentru 125 investigatori și procurori din 15 state membre UE. Totodată, activitățile din proiect au vizat întărirea cooperării, schimbul de experiență și dezvoltarea unei culturi europene comune de aplicare a legii în domeniul combaterii criminalității cibernetice.

Proiectul a avut o durată de 18 luni și a beneficiat de finanțare din partea Comisiei Europene, prin Fondul pentru Securitate Internă.

Sursa informației

PÎCCJ și DIICOT. Evenimentul de încheiere al proiectului CY‐OPS was last modified: iunie 25th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter