OMT nr. 89/1995 pentru aprobarea Instrucţiunilor privind acordarea diplomei de „Maestru în arta culinară” – abrogare (OMAT nr. 450/2023)

24 feb. 2023
Vizualizari: 192

Actul publicat în Monitorul Oficial

PreambulSumar

Ordinul ministrului Antreprenoriatului și Turismului (OMAT) nr. 450/2023 privind abrogarea OMT nr. 89/1995 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind acordarea diplomei de „Maestru în arta culinară”

(M. Of. nr. 156 din 23 februarie 2023)

Având în vedere:

– Referatul de aprobare întocmit de Direcția de autorizare și monitorizare din cadrul Direcției generale turism nr. 364/CDC din 1 februarie 2023;

În temeiul:

– art. 10 alin. (6) din H.G. nr. 1.327/2021 privind organizarea și funcționarea Ministerului Antreprenoriatului și Turismului.

Se abrogă Ordinul ministrului turismului nr. 89/1995 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind acordarea diplomei de „Maestru în arta culinară”.

 

În M. Of. nr. 156 din data de 23 februarie 2023 s-a publicat Ordinul ministrului Antreprenoriatului și Turismului (OMAT) nr. 450/2023 privind abrogarea Ordinului ministrului turismului nr. 89/1995 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind acordarea diplomei de „Maestru în arta culinară”.

Redăm, în continuare, principalele prevederi ale ordinului:

Art. 1

Ordinul ministrului turismului nr. 89/1995 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind acordarea diplomei de „Maestru în arta culinară”, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 126 din 18 iunie 1996, se abrogă.

(Copyright: freeepik.com)

 

OMT nr. 89/1995 pentru aprobarea Instrucțiunilor privind acordarea diplomei de „Maestru în arta culinară” – abrogare (OMAT nr. 450/2023) was last modified: aprilie 5th, 2023 by Redacția ProLege

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.