O casă a copiilor orfani din Singureni este renovată de notarii publici din Camera București

31 mai 2023
Vizualizari: 195

În urma acțiunii caritabile organizate de Fundația Notar cu prilejul zilei de 1 iunie, notarii publici din Camera București au adunat suma necesară pentru renovarea Casei Carol din Centrul Andreea Damato, comuna Singureni, unde locuiesc în prezent douăzeci de copii orfani, unii cu dizabilități sau seropozitivi, cu vârste între 5 luni și 14 ani.

Au fost licitate și cumpărate de notari desenele și obiectele făcute de copiii din Centru, precum și tablouri pictate de notari cu instrumentele clasice sau folosind IA. Cu fondurile adunate la licitație, Casa Carol, una din cele șase case de lemn construite la Singureni în urmă cu peste 25 de ani, va fi renovată în totalitate și va oferi siguranță și confort copiilor abandonați.

„Ne bucurăm că am reușit să ducem la bun sfârșit acest nou proiect de suflet. A devenit o tradiție ca, în preajma zilei de 1 iunie, comunitatea notarilor din Camera Bucureșți să organizeze prin Fundația Notar un eveniment caritabil pentru o cauză legată de educația sau sănătatea copiilor”, a declarat președintele Camerei Notarilor Publici București, doamna Laura Badiu.

Astfel de acțiuni și fapte bune din anii trecuți au făcut posibile, spre exemplu, cumpărarea unei imprimante Braille pentru un liceu de nevăzători din București sau achiziționarea unui aparat medical, primul din țară, folosit la diagnosticarea unor afecțiuni pulmonare pentru Spitalul de Copiii M. S. Curie.

„Împreună facem bine!” este deviza Fundației Notar a Camerei Notarilor Publici București.

 

***

Camera Notarilor Publici București (CNPB) este organizația profesională, constituită în anul 1995, ce reunește toți notarii publici din circumscripția Curții de Apel București, respectiv Municipiul București și județele Călărași, Giurgiu, Ialomița, Ilfov și Teleorman, având în prezent un număr de peste 700 de notari în funcție.

 

O casă a copiilor orfani din Singureni este renovată de notarii publici din Camera București was last modified: mai 31st, 2023 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: