Neconstituționalitate (M. Of. nr. 128/19.02.2020): Legea pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane

21 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 182

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decizia CCR

ordonanta militara
Actul normativSumar
 

D.C.C. nr. 29/2020

(M. Of. nr. 128 din 19 februarie 2020)

 

Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane

 

Neconstituționalitate

 

În M. Of. nr. 128 din 19 februarie 2020 s-a publicat Decizia Curții Constituționale nr. 29/2020 privitoare la obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane.

Astfel, Curtea a constatat neconstituționalitatea Legii  pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane în ansamblul său.

 

 

Obiectul obiecției de neconstituționalitate

Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane

 

 

D.C.C. nr. 29/2020

Prin Decizia nr. 29/2020, Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de un număr de 55 de deputați aparținând Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane este neconstituțională în ansamblul său.

 

 

Neconstituționalitate (M. Of. nr. 128/19.02.2020): Legea pentru modificarea și completarea unor acte normative în domeniul transportului de persoane was last modified: februarie 21st, 2020 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter