„Muşat & Asociaţii Mentor”, un program ce se adresează generaţiei de mâine

27 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1189
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Mușat și Asociații, promotor al avocaturii de business în România, a lansat astăzi „Mușat & Asociații Mentor”, un program ce își propune să răspundă nevoilor educaționale ale societății de mâine. Dezvoltat împreună cu Facultatea de Drept din cadrul Universității București, prin intermediul Asociației Studenților în Drept, programul educațional oferă studenților posibilitatea de a se integra în echipe de avocați cu experiență și renume, într-o cultură organizațională care încurajează dezvoltarea aptitudinilor și atingerea potențialului maxim de performanță, având în spate susținerea și forța unui brand românesc redutabil.

Monitor Dosare

„Mușat & Asociații Mentor” este un proiect destinat celor mai buni studenți la Drept din anii III și IV de studiu, menit să le asigure acestora un început profesional de calitate și posibilitatea de a înțelege cum funcționează una dintre cele mai prestigioase case de avocatură din România. Prin acest program, Mușat & Asociații oferă 10 stagii de practică plătite, care se desfășoară pe o perioadă de patru săptămâni, începând cu 04-29 iulie 2016 și continuând cu 01-31 august 2016.

În cei peste 25 de ani de activitate, am modelat piața serviciilor juridice și am ridicat continuu standardele avocaturii de business. Mușat & Asociații a format sute de avocați, mulți dintre ei recunoscuți pe plan local și internațional pentru expertiza și profesionalismul lor. Excelența și profesionalismul sunt valori datorită cărora Mușat & Asociații a devenit una dintre cele mai respectate case de avocatură din România. Credem că este și răspunderea noastră să formăm generația de mâine și să o sprijinim, pentru că doar în acest mod putem contribui la o profesionalizare a pieței de profil”, a declarat Mona Mușat, Managing Partner Mușat & Asociații.

Pe parcursul internship-ului, tinerii studenți vor primi sprijin de la avocați cu experiență, vor fi încurajați să-și dezvolte spiritul analitic, gândirea critică orientată spre rezultate de business și vor beneficia de training la fel ca și ceilalți avocați ai firmei..

Modalitatea de aplicare la programul Mușat & Asociații Mentor se realizează prin intermediul Asociației Studenților în Drept, tinerii interesați fiind invitați să își trimită CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de email [email protected].

Mușat & Asociații este casa de avocatură din România recunoscută anual, la nivel național și internațional, pentru rezultatele sale excelente. Întotdeauna cu un pas înainte în practica avocaturii de business, specialiștii Mușat & Asociații au anticipat de fiecare dată nevoile în continuă transformare ale clienților, propunând unghiuri de abordare diferite și lansând noi arii de practică.

Despre MUȘAT & ASOCIAȚII

MUȘAT & ASOCIAȚII este una dintre primele case de avocatură înființate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 16 parteneri și peste 100 de avocați și consilieri, MUȘAT & ASOCIAȚII acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUȘAT & ASOCIAȚII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2015, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în România”, distincție acordată anual de reputata publicație britanică „The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

Conferintele lunii noiembrie
”

În anul 2013, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Mușat & Asociații își adjudeca acest valoros premiu, după distincția primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista țărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală și de Est”, distincție acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocați Mușat & Asociații, în ceea ce privește evoluția portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziții și strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicație Chambers Europe a decernat firmei MUȘAT & ASOCIAȚII trofeul „Romanian Law Firm of the Year“, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanțe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUȘAT & ASOCIAȚII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute și respectate corporații din România, inclusiv o treime din Top 100 și jumătate din Top 500 mari companii, precum și instituțiilor publice și financiare locale în tranzacții corporative și financiare sofisticate și în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienți, majoritatea din categoria investitorilor străini.

„Mușat & Asociații Mentor”, un program ce se adresează generației de mâine was last modified: aprilie 27th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter