Muşat & Asociații câștigă irevocabil un nou litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate

29 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 530
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

București, 28 iunie 2017: Mușat & Asociații a reprezentat-o cu succes pe judecătoarea Georgiana Pulbere, de la Curtea de Apel Constanța, într-un litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate (ANI). Această victorie de referință vine după alte patru dosare câștigate de societatea de avocatură în ultimii ani, succese obținute în anularea rapoartelor de evaluare întocmite de ANI, cu privire la numeroase personalități ce ocupă diverse funcții și demnități publice (Președintele României, Klaus Werner Iohannis; Europarlamentarul Mircea Diaconu; Primarul Municipiului Bistrița, Crețu Ovidiu Teodor; Membrul în Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune, Lucia Hossu Longin).

Înalta Curte de Casație și Justiție a acordat pe data de 22 iunie câștig de cauză magistratului Georgiana Pulbere, anulând un raport din 2015 al ANI, care stabilea că magistratul a fost în incompatibilitate. Raportul menționa faptul că, în 2012, Georgiana Pulbere a predat cursuri de formare profesională în domeniul achizițiilor publice, în calitate de prestator-formator, unor funcționari din cadrul Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC), fiind plătită de o firmă privată.

„Soluția definitivă a Înaltei Curți reprezintă succesul unei implicări susținute din partea echipei noastre timp de doi ani în această speță. A fost un litigiu complex, dar suntem încântați că am obținut rezultatul dorit atât de noi, cât și de client. Această victorie importantă obținută în fața Agenției Naționale de Integritate întregește portofoliul de mandate sofisticate încredințate de clienții noștri”, a declarat Gheorghe Buta, Co-Managing Partner Mușat & Asociații.

Verdictul favorabil obținut de avocații MUȘAT & ASOCIAȚII vine astfel în continuarea numeroaselor victorii repurtate de aceștia în beneficiul numeroșilor deputați, senatori, aleși locali, magistrați, care au fost de-a lungul anilor reprezentați de firma de avocatură.

Echipa Mușat & Asociații implicată în acest litigiu a fost coordonată de Gheorghe Buta (Co-Managing Partner Mușat & Asociații) și formată din avocații Păuna Neculae (Managing Counsel) și Valeriu Solcanu (Senior Associate).

Despre MUȘAT & ASOCIAȚII

MUȘAT & ASOCIAȚII este una dintre primele case de avocatură înființate în România, după 1 ianuarie 1990. Având 16 parteneri și peste 100 de avocați și consilieri, MUȘAT & ASOCIAȚII acordă servicii de consultanță în toate sectoarele avocaturii de business, incluzând fuziuni & achiziții, privatizări, drept bancar, energie & resurse naturale, concurență, drept societar, telecomunicații & IT, dreptul muncii, fiscalitate, piețe de capital, drept imobiliar, dreptul mediului, litigii & arbitraje comerciale.

MUȘAT & ASOCIAȚII este recunoscută ca fiind unul dintre pilonii avocaturii de business din România, iar publicațiile internaționale de specialitate (Chambers & Partners, International Financial Law Review, Legal 500 etc.) recomandă cu regularitate firma ca fiind unul din liderii pieței avocațiale, mulți dintre avocații firmei fiind la rândul lor nominalizați de aceste publicații ca făcând parte din elita avocaturii de business din România.

În 2016, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul pentru cea mai mare tranzacție în domeniul energiei pentru asistența acordată Sterling Resources în procesul de vânzare a operațiunilor din România către Carlyle International Energy Partners, precum și premiul pentru cea mai mare tranzacție din HORECA pentru asistarea Premier Capital în achiziționarea McDonald’s în România. Distincțiile au fost oferite de Ziarul Financiar, în cadrul Galei Avocaților 2016, ediția a VII-a.

În 2015, MUȘAT & ASOCIAȚII a câștigat premiul „Firma de avocatură a anului în România”, distincție acordată anual de reputata publicație britanică „The Lawyer” firmelor de avocați din Europa care au obținut performanțe deosebite în anul de referință.

În anul 2013, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost desemnată „Casa de avocatură a anului în România”, de către International Financial Law Review, fiind pentru a doua oară când Mușat & Asociații își adjudeca acest valoros premiu, după distincția primită în 2011, anul în care România a fost inclusă pentru prima dată în lista țărilor nominalizate pentru premiile International Financial Law Review (IFLR).

De asemenea în 2012, MUȘAT & ASOCIAȚII a fost recompensată cu premiul Gold Award la categoria „Cea mai bună casă de avocatură din Europa Centrală și de Est”, distincție acordată de International Legal Alliance Summit & Awards 2012, pentru rezultatele excelente înregistrate în România de echipa de avocați Mușat & Asociații, în ceea ce privește evoluția portofoliului de mandate în practica de fuziuni & achiziții și strategia de management adoptată.

Totodată, renumita publicație Chambers Europe a decernat firmei MUȘAT & ASOCIAȚII trofeul „Romanian Law Firm of the Year”, pentru casa de avocatură cu cele mai bune performanțe în România, în cadrul galei „Chambers Europe Awards for Excellence 2011”.

MUȘAT & ASOCIAȚII acordă în mod regulat consiliere juridică celor mai cunoscute și respectate corporații din România, inclusiv o treime din Top 100 și jumatate din Top 500 mari companii, precum și instituțiilor publice și financiare locale în tranzacții corporative și financiare sofisticate și în proceduri complexe de rezolvare a disputelor. Portofoliul firmei cuprinde peste 2.500 clienți, majoritatea din categoria investitorilor străini.

Pachet: Principiile procedurei judiciare
Mușat & Asociații câștigă irevocabil un nou litigiu împotriva Agenției Naționale de Integritate was last modified: iunie 29th, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter