Modelul de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiţiei de a fi apt medical pentru concursul de admitere la INM (OMS nr. 1.396/2021)

30 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
706 views

Actul publicat în Monitorul Oficial

Sumar
 

Ordinul ministrului sănătății (OMS) nr. 1.396/2021 privind aprobarea modelului de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical de către candidatul înscris la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii

 

 (M. Of. nr. 744 din 29 iulie 2021)

 

 

Se aprobă modelul de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical de către candidatul înscris la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii.

 

 

În M. Of. nr. 744 din 29 iulie 2021 s-a publicat Ordinul ministrului sănătății (OMS) nr. 1.396/2021 privind aprobarea modelului de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical de către candidatul înscris la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii.

Redăm, în cele ce urmează,  dispozițiile regăsite în respectivul act normativ.

Astfel, conform art. 1, se aprobă modelul de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical de către candidatul înscris la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.

De asemenea, în vederea eliberării certificatului medical, fiecare candidat va prezenta medicului specialist de medicina muncii un document emis de medicul de familie din care să rezulte afecțiunile cronice cu care este în evidență.

Anexă: Certificat Medical – Medicina Muncii

Județul …………………………………………………………………..

Localitatea ……………………………………………………………..

Unitatea medicală ……………………………………………………

Telefon ………………….., e-mail …………………………………..

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

CERTIFICAT MEDICAL – MEDICINA MUNCII

în vederea participării la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii

Nr. …………….. data …………………………….

Se certifică faptul că ………………………………………………………………………………….. (numele și prenumele), CNP ……………………………………, având ocupația de ……………………………………….., este:

APT|_|
INAPT|_|
INAPT TEMPORAR|_|

pentru înscrierea la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii.

Semnătură

………………………………………………………………………

(medic specialist de medicina muncii)

Modelul de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt medical pentru concursul de admitere la INM (OMS nr. 1.396/2021) was last modified: iulie 30th, 2021 by Redacția ProLege

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter