Ministerul Sănătății. Simplificarea modalității de înființare și a procedurii de autorizare a centrelor de vaccinare împotriva COVID-19

8 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 53
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial al Ministerului Sănătății (www.ms.ro), ministrul Sănătății a anunțat, într-o videoconferință cu reprezentanții direcțiilor de sănătate publică din teritoriu, că lucrează la modificarea Ordinului comun al MS, MAI, MApN, MLPDA pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19.

Redăm, în continuare, declarația ministrului Sănătății:

„Vrem ca în cel mai scurt timp să simplificăm autorizarea și modul de organizare a centrelor de vaccinare anti-Covid 19. Noile modificări vor prevedea ca centrele de vaccinare împotriva COVID-19 să fie înființate prin decizie a directorului executiv al direcțiilor de sănătate publică județene și a municipiului București”.

De asemenea, Direcțiile de sănătate publică județene sau a Municipiului București vor aviza temporar funcționarea centrelor de vaccinare, pe baza unei declarații pe proprie răspundere a conducerii unității, urmând ca pentru schimbarea destinației spațiului în care vor funcționa centrele de vaccinare să fie necesare: acordul deținătorului/administratorului acestuia, pe baza căruia se emite hotărârea comitetului județean/al municipiului București pentru situații de urgență.

Totodată, Ministerul Sănătății a solicitat direcțiilor de sănătate publică să dispună ca, în perioada următoare, să fie efectuate verificări/evaluări în centrele de vaccinare astfel încât aceastea să funcționeze în parametrii legali.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Sănătății. Fonduri suplimentare pentru achiziția de medicamente și materiale sanitare

Ministerul Sănătății. Simplificarea modalității de înființare și a procedurii de autorizare a centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 was last modified: ianuarie 8th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter