Ministerul Sănătății. Linie telefonică gratuită de suport psihologic-emoțional pentru persoanele afectate de COVID-19

7 apr. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 37

Ministerul Sănătății a informat că persoanele afectate de pandemia COVID-19, personalul medical supus condițiilor de stres sau oricine se confruntă cu presiunea cauzată de pandemie poate beneficia de servicii gratuite de sprijin psihologic, prin apelarea liniei telefonice cu tarif normal 021 9081.

Astfel, proiectul demarat și coordonat de Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale (APCCR), Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (prin Clinica Universitară de Psihologie PsyTech) și Vodafone România, dispune de peste 40 de psihoterapeuți voluntari implicați.

De asemenea, linia telefonică de sprijin psihologic funcționează de luni până sâmbătă, în intervalul 12-20:00, și poate fi apelată cu tarif normal din toate rețelele telefonice. Apelurile sunt preluate de psihoterapeuții voluntari ai APCCR printr-o centrală virtuală, numită Cloud Voice, oferită gratuit de Vodafone România.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Sănătății. Raport al măsurilor luate în ultimele trei luni pentru combaterea pandemiei COVID-19

Ministerul Sănătății. Linie telefonică gratuită de suport psihologic-emoțional pentru persoanele afectate de COVID-19 was last modified: aprilie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter