[UPDATE: Rezultate finale] Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru ocuparea funcţiei publice de execuție vacante de auditor, grad profesional superior

21 iul. 2021
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 347
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Rezultate finale

Pe site-ul oficial (www.mpublic.ro), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a publicat rezultatele finale obținute de candidați în cadrul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul de monitorizare și metodologie din cadrul Direcției de audit public intern a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Rezultatele finale pot fi vizualizate aici.

Campanie Craciun UJmag 2020

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul probei scrise/Rezultat interviu

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro) a publicat rezultatul probei scrise din data de 12 iulie a.c., al contestațiilor, precum și al interviului din data de 15 iulie 2021, din cadrul concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul de monitorizare și metodologie din cadrul Direcției de audit public intern a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Rezultatul probei scrise poate fi consultat aici, iar rezultatul contestațiilor, aici.

Rezultatul interviului este disponibil aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 7 iulie 2021: Rezultatul selecției dosarelor

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro) a publicat rezultatul selecției dosarelor la concursul din data de 12 iulie 2021, proba scrisă pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul de monitorizare și metodologie din cadrul Direcției de audit public intern a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Rezultatul poate fi consultat aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (www.mpublic.ro) a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, grad profesional superior, la Compartimentul de monitorizare și metodologie din cadrul Direcției de audit public intern a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Calendarul de desfășurare a concursului:

− Selecția dosarelor de înscriere la concurs;

− Proba scrisă, la data de 12 iulie 2021, ora 10:00;

− Interviul se va susține în 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Concursul se organizează la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în ziua de 12 iulie 2021, ora 10:00 (probă scrisă), iar interviul se va susține în 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 30 iunie 2021, ora 16:00.

Dosarul de înscriere trebuie să conțină următoarele documente:

a) formularul de înscriere;

b) curriculum vitae, modelul comun european;

c) copia actului de identitate;

d) copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări;

e) copia carnetului de muncă și după caz, a adeverinței eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;

f) copia adeverinței care atestă starea de sănătate corespunzătoare, eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului;

g) cazierul judiciar;

h) declarația pe propria răspundere sau adeverința care să ateste calitatea sau lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia.

Tematica și bibliografia pot fi vizualizate în anunțul de concurs.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru ocuparea unor funcții de conducere vacante de procuror-șef birou

[UPDATE: Rezultate finale] Ministerul Public, PÎCCJ. Concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, grad profesional superior was last modified: iulie 21st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter