[UPDATE: Rezultatul procedurii de selecție] Ministerul Justiției. Declanșarea selecției candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România

16 feb. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 206
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UPDATE: Rezultatul procedurii de selecție

Ministerul Justiției a publicat rezultatul selecției candidaților în vederea ocupării funcției de procuror european delegat în România.

Astfel, rezultatul selecției poate fi vizualizat aici.

Alpha Bank Oferta Start-up este conceputa pentru activitati liberale si beneficiezi de ZERO cost timp de 12 luni

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Interviurile candidaților

Pe pagina de internet a Ministerului Justiției pot fi vizualizate interviurile susținute de candidați pentru selecția în vederea ocupării funcției de procuror european delegat în România.

Astfel, interviurile au început luni, 14 februarie 2022, la ora 9:30, în sistem videoconferință, și pot fi urmărite aici.

Atașăm, totodată, și programarea interviurilor.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


UPDATE: Modificarea programării interviurilor

Ministerul Justiției a publicat un anunț privind modificarea programării interviurilor pentru selecția candidaților în vederea ocupării funcției de procuror european delegat în România.

Astfel, în urma retragerii unei candidaturi, interviurile vor avea loc în data de 14 februarie 2022, începând cu ora 9:30, în sistem videoconferință.

Programarea interviurilor este disponibilă aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Ministerul Justiției a publicat un anunț privind declanșarea procedurii de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România.

Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă următoarele înscrisuri:

− copie a actului de identitate (C.I./B.I., pașaport etc.);

− copie a documentului care atestă schimbarea numelui, unde este cazul;

− o scrisoare de motivație redactată în limbile română și engleză;

− un curriculum vitae european redactat în limbile română și engleză;

− dovada îndeplinirii condițiilor de vechime prevăzute de lege, precum și dovada gradului profesional deținut, atestate prin adeverințe;

− copii ale oricăror înscrisuri pe care candidații le apreciază ca relevante pentru a atesta experiența practică a acestora în sistemul judiciar românesc, îndeosebi în domeniul urmăririi penale a infracțiunilor împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene ori a infracțiunilor în domeniul fiscal sau vamal;

− copii ale oricăror documente pe care candidații le consideră necesare pentru susținerea candidaturii;

acord cu privire la acceptarea posibilității de a-și desfășura activitatea în altă localitatea decât aceea în care o desfășoară în prezent, cu privire la înregistrarea, stocarea și punerea la dispoziția publicului a interviului pe site-ul Ministerului Justiției, precum și cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

De asemenea, persoanele interesate își pot depune candidatura, în format electronic, la adresa de e-mail [email protected]până la data de 31 ianuarie 2022, inclusiv, până la ora 24:00.

Totodată, procedura de selecție se va desfășura potrivit următorului calendar estimativ:

− termenul-limită pentru depunerea cererilor de înscriere și a tuturor înscrisurilor prevăzute în anunț: 31 ianuarie 2022, inclusiv;

− verificarea, de către Comisia de selecție, a îndeplinirii de către candidații înscriși a condițiilor de participare la interviu: 7 februarie 2022;

− afișarea listei candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la interviu: 8 februarie 2022;

− programarea și stabilirea eventualelor aspecte tehnice cu candidații: 10 februarie 2022;

− interviul în fața Comisiei de selecție: 14 februarie 2022, 15 februarie 2022, 17 februarie 2022;

− afișarea rezultatelor selecției: 18 februarie 2022;

− transmiterea listei candidaților pentru funcția de procuror european delegat Procurorului-șef european: 21 februarie 2022.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

📱VEZI ȘI MINISTERUL JUSTIȚIEI. DISCUȚII PE TEMA ÎMBUNĂTĂȚIRII CADRULUI JURIDIC BILATERAL ACTUAL DINTRE ROMÂNIA ȘI CANADA

[UPDATE: Rezultatul procedurii de selecție] Ministerul Justiției. Declanșarea selecției candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România was last modified: februarie 16th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter