MFP. Proiect în dezbatere publică: O.U.G. pentru modificarea și completarea art. II al Legii nr. 145/2018 pentru aprobarea O.U.G. nr. 18/2018 privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative

19 mart. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 307
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui anunț, se află în dezbatere publică Proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea art. II al Legii nr. 145/2018 pentru aprobarea O.U.G. nr. 18/2018 privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Astfel, se preconizează modificări și completări în ceea ce privește partea dispozitivă și conținutul art. 2 punctul 1.

Cu privire la schimbările preconizate, amintim următoarele aspecte:

– îndeplinirea angajamentelor asumate prin semnarea scrisorii de garanție prin care România s-a angajat că va întreprinde demersurile necesare pentru a susține facilitățile fiscale solicitate de UEFA;

– se propune ca veniturile realizate de entitățile nerezidente organizatoare și filialele  nerezidente ale acestora, ca urmare a pregătirii, organizării și desfășurării Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020 să fie considerate venituri neimpozabile în înțelesul impozitului pe veniturile obținute din România de nerezidenți;

– în cazul persoanelor juridice române, se propune ca veniturile obținute din activitățile de pregătire, organizare și desfășurare a Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020, precum și din redevențe sau distribuiri de active să fie neimpozabile, pentru a asigura un tratament fiscal unitar enitătilor implicate.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la acest proiect de act normativ supus dezbaterii publice, se primesc, pe adresa [email protected]în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea acestuia (14 martie 2019).

Sursa informației

MFP. Proiect în dezbatere publică: O.U.G. pentru modificarea și completarea art. II al Legii nr. 145/2018 pentru aprobarea O.U.G. nr. 18/2018 privind adoptarea unor măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative was last modified: martie 20th, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter