Ministerul Afacerilor Interne. Ceremonie de absolvire a școlilor MAI

7 apr. 2023
Vizualizari: 112

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) informează despre ceremonia organizată cu prilejul absolvirii școlilor de agenți și subofițeri de peste 2.800 de elevi, care urmează să intre în activitate în următoarea perioadă.

Astfel, peste 1.600 de elevi au absolvit cursurile Școlilor de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 240 s-au format ca polițiști de frontieră la Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, aproape 700 au devenit jandarmi după ce au absolvit Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgășani și „Petru Rareș” – Fălticeni.

De asemenea, la Școala Militară de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești s-au format 295 de viitoare cadre ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență, având calificarea de subofițeri de pompieri și protecție civilă.

Cu acest prilej, ministrul Afacerilor Interne i-a felicitat pe proaspeții absolvenți și i-a îndemnat să își desfășoare activitatea cu bună-credință, cu respectarea legii, ghidați de principii esențiale pentru activitatea oricărui angajat al instituției: integritate, profesionalism, patriotism.

În următoarele zile, absolvenții se vor prezenta la unitățile MAI unde au fost repartizați în funcție de media de absolvire și propria opțiune.

 

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și Ministerul Afacerilor Interne. Reuniunea Consiliului JAI – secțiunea afaceri interne (9 martie 2023)

 

Ministerul Afacerilor Interne. Ceremonie de absolvire a școlilor MAI was last modified: aprilie 7th, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.