JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Comunicarea publică a unui spectacol. Drepturile cuvenite regizorului

4 oct. 2022
Vizualizari: 55
  • decizia nr. 1707 din 4 octombrie 2022
  • ICCJ
  • Secția I civilă

Regizorul unui spectacol nu este autor al unei opere scrise, pentru care organismul de gestiune colectivă a drepturilor de autor asupra operelor scrise să poată colecta remunerații de la cei care exploatează opera cu ocazia unei comunicări publice, întrucât tipul de exploatare afirmat nu are legătură cu eventuala formă scrisă a regiei, ci cu reprezentarea acelui spectacol în fața unui public prezent.

(ICCJ, Secția I civilă, decizia nr. 1707 din 4 octombrie 2022)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Comunicarea publică a unui spectacol. Drepturile cuvenite regizorului was last modified: noiembrie 4th, 2023 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.