JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de recurs semnată de avocat. Lipsa împuternicirii avocaţiale. Consecinţe

21 feb. 2012
Vizualizari: 59
  • C. proc.civ.: art. 83
  • C.proc.civ.: art. 302^1
  • C.proc.civ.: art. 82

Semnarea cererii de recurs de către avocat, în lipsa unei împuterniciri de a se exercita calea de atac în numele părții, nu îndeplinește condițiile de regularitate prevăzute de art. 83 C.proc.civ. Semnătura recurentului este o condiție a valabilității cererii, conform cerințelor art. 3021din Cod, sancțiunea lipsei semnăturii fiind nulitatea.

(Curtea de Apel Timișoara., s. a II-a civ., decizia nr. 454 din 21 februarie 2012)


 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ Cerere de recurs semnată de avocat. Lipsa împuternicirii avocațiale. Consecințe was last modified: noiembrie 15th, 2022 by Redacția ProLege

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.