Întrevederea dintre procurorul general al României și preşedintele Eurojust

8 feb. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 151

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat, în cursul zilei de 7 februarie 2019, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a avut o întrevedere la sediul PÎCCJ cu domnul Ladislav Hamran – președintele Eurojust.

În acest context, întâlnirea a avut ca teme centrale operaționalizarea Parchetului European (EPPO) și cooperarea judiciară internațională. A fost subliniată în cadrul discuțiilor, excelenta colaborare între Biroul național român la Eurojust și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în combaterea formelor grave ale criminalității transnaționale.

Totodată, la întâlnire au participat doamna Daniela Buruiană – membrul național român la Eurojust și doamna Nadina Magdalena Spânu – procuror-șef al Serviciului de cooperare judiciară internațională, relații internaționale și programe din cadrul PÎCCJ.

(Sursa foto: Ministerul Public)

Sursa informației

Întrevederea dintre procurorul general al României și președintele Eurojust was last modified: februarie 8th, 2019 by Universul Juridic
9 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter